Werkwijze en Tarieven

  • Consult van 1 uur : € 62,–
  • Kort consult 30 min: € 39,–

De praktijk is aangesloten bij de LVNG ,de RBCZ en staat vermeldt in de zorggids. Behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed via uw aanvullende zorgverzekering. De vergoedingenlijst 2019 is hier te downloaden: Downloaden (aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend).

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Drie tot vijf behandelingen, met een wekelijks interval, kan uw klachten al verminderen. Heeft u chronische of langer bestaande klachten dan kan het raadzaam zijn om met enige regelmaat een Bowen en/of Emmett behandeling te ondergaan. Het behandeltraject wordt specifiek voor u samengesteld. Wilt u weten wat dit voor u betekend vul dan het contactformulier in.

In geval van verhindering graag 24 uur van te voren bericht geven. De gereserveerde tijd zal anders in rekening worden gebracht.

Wilt u eens een behandeling cadeau geven vraag dan een cadeaubon aan via het contactformulier.

Breuss massage

Breuss massage van 30 minuten: € 40,= Deze vorm van massage is gericht op de wervelkolom en wordt uitgevoerd met speciale olie voor een optimale werking. De massage wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Gratis intake gesprek

Bent u nog niet eerder in mijn praktijk behandeld? Dan kunt u een afspraak maken voor een gratis intake gesprek van een half uur. Tijdens dit gesprek bepalen we door middel van een vraaggesprek (anamnese) wat precies uw hulpvraag is. Daarna bespreken we of, op welke wijze en wanneer er een behandeltraject ingezet kan worden.

Als LVNG geregistreerde CAM-therapeut ben ik vanuit de wet WKKGZ verplicht aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris via SCAG (www.scag.nl) en geschilleninstantie Zorggeschil (www.zorggeschil.nl )welke door het ministerie van VWS is erkend. Bovendien sta ik ingeschreven in het TCZ/RBCZ register, waar het tuchtrecht georganiseerd is.
In geval van een klacht, kunt u de hieronder beschreven stappen ondernemen:
1.Neem contact op met mij, , en leg het probleem voor. We kunnen dan samen kijken voor een oplossing.
2.Indien een dergelijk gesprek niet het gewenste resultaat heeft, kunt u contact opnemen met Quasir. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal u begeleiden in dit proces.
3.Indien ook de klachtenfunctionaris niet heeft geleidt tot het door u gewenste resultaat, dan is er de mogelijkheid van een geschillencommissie. Uw klachtenfunctionaris kan u daarbij helpen.”


praktijk bellina wille water

De Bowen en Emmett Techniek is een aanvulling op, en geen vervanging voor, een medisch advies of behandeling van uw arts.  Bij twijfel dient u contact op te nemen met uw behandelend arts.

Benieuwd naar de Tarieven en vergoedingen van de behandelingen?